• 25-май-2012, 19:14

ПГТТ Христо Ботев - Смолян. Випуск 2012- А клас

ПГТТ Христо Ботев - Смолян. Випуск 2012- А клас

ПГТТ Христо Ботев - Смолян. Випуск 2012- А клас
Най - хубавото училище в Смолян. Едно доказано училище, наследник на традиции от три училища: със съвременни виждания и реализиращи се идеи; с осветено училищно знаме, проектирано и изработено от учениците; със собствено лого; с интерактивно обучение; с учебен лек автомобил Фолсваген Джета, модел 2008; с модерно оборудвана фитнес зала; с 4 компютърни зали и безжичен интернет; с електронно защитен достъп до сградата. едно училище, гордеещо се с постиженията на своите възпитаници: на регионални състезания по автотранспортна техника; на национално и областни състезания по моделиране, конструиране и технология на облеклото; на ученически игри по футбол, баскетбол, тенис на маса, хандбал в града и региона. едно училище, градящо нова традиция за завоюване на златни и сребърни медали, и почетни значки за постигнати високи резултати в общообразователната и професионалната област. - Да сте най-добър млад хакер, изберете „КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ" - Да сте електротехник във всяко отношение, изберете"ЕЛЕКТРООБЗАВЕЖДАНЕ НА ПРЕДПРИЯТИЯ" - Да съчетаете технически и икономически познания на автомобилния транспорт, изберете „ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА АВТОМОБИЛНИЯ ТРАНСПОРТ" - Да умеете да управлявате съвременен автомобил и да владеете електрониката му, изберете „ЕЛЕКТРООБЗАВЕЖДАНЕ НА ТРАНСПОРТНАТА ТЕХНИКА" ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС!
Рекомендуем кроме ПГТТ Христо Ботев - Смолян. Випуск 2012- А клас посмотреть и другие похожие видео ниже:

Похожие новости

Комментарии 3

Гость (Гости)
Как приятно смотреть на тренеров в фитнес-клубах! Они такие подтянутые, так и пышут здоровьем. Для меня это является большим стимулом в работе над собой. Вам непременно надо написать больше про пгтт - спасибки, не думала, что задержусь у вас надолго, но как зашла так и «зависла» тут.
Гость (Гости)
Наше тело – как механизм, если его не тренировать, все детали «заржавеют». Поэтому я свою жизнь без тренировок не представляю. Пора бы нам поведать об ХРИСТО.БОТЕВ.ВИДИО. - сенкю вам за то что предоставили такую хорошую информацию.