• 01-май-2024, 13:27

Які шапки носять із пуховиками? Основні моменти та поради від стилістів.

Найчастіше вибираючи пуховик як основний верхній одяг на зиму, дівчата навіть не замислюються, що якісь шапки та інші головні убори можуть йому не йти. А це, на секунду, такий же важливий елемент зимового гардеробу, як пуховик. Завдяки правильно підібраному головному убору ваш образ набуде гармонії та балансу.

Які шапки носять із пуховиками? Основні моменти та поради від стилістів.


Як не крути і як би вам не подобалися хутряні шапки, але вони не підходять під пуховики fashion-ua.com.ua muzhskie_zimnie_kurtki_puhoviki. Вони не додадуть вам дорожнечі образу, а на оборот дуже дешевшатимуть. Ще й упоратися з негодою у цій шапці не вийде. Якщо ж вам хутряна шапка хочеться через теплоту, то як альтернативу виберіть собі шапку з вовни. Вони сьогодні як ніколи актуальні і виглядають стильно.

Також відмовтеся від шапок які прикрашені різними стразами, намистом, бантиками та квіточками. Такі шапки не будуть виглядати красиво, а додадуть вам до віку 100 років. Зараз це виглядає дуже безглуздо і огидно. Якщо ж вам просто хочеться виглядати жіночніше, то виберіть собі шапку великої в'язки, і що б вона була з підворотом. Такі шапки виглядатимуть дуже мило та романтично.

Також під пухові категорично не підходять капелюхи. Це ніби по-перше не за сезоном. Тому що від холоду вона вас зовсім не збереже, а в образі виглядатиме дуже дивно. Якщо ж вам хочеться просто як додати стилю образу, то краще виберіть панаму з овчини. Це буде і тепліше на багато, і до того ж зараз це тренд.

Ще відмовтеся від тоненьких трикотажних шапок, які щільно обтягують голову і виглядають як чохол. По-перше, так ваше тіло виглядатиме не пропорційно. Великий об'ємний пуховик додаватиме тілу об'єму, а шапка навпаки робитиме голову ще менше.
Підберіть собі шапку середньої густини в рубчик або шапку біні. Ну і ще одним антитрендом будуть шапки з бубонами, вушками чи зав'язками, з натяком на дитячу шапку. Це буде дуже несерйозно і смішно.

Вибирайте шапку собі за віком. І останнім головним убором, який не підходить під пуховик – це берет. Так як це зовсім різні стилі одягу і вони не сумісні. Ну і звісно в ньому взимку буде холодно. Тільки якщо у Вашому регіоні досить тепла погода, Ви можете розглянути цей варіант. Виберіть краще шапку класичного крою і вона підійде під будь-який пуховик чи куртку. Універсальний одяг тим і зручний, що при виборі луку не потрібно сильно довго підбирати гардероб, бо більшість речей без проблем підходить одна до одної.

Похожие новости