• 01-апр-2024, 22:57

Як правильно вибрати комфортне ліжко для сну

Ліжко є головним предметом спального інтер'єру: цей предмет меблів безпосередньо впливає на самопочуття користувача і здоров'я його опорно-рухового апарату. Вибирати ліжко недорого в Києві слід дуже уважно, адже саме на ньому вам належить відпочивати щоночі в середньому 7 годин.

Як правильно вибрати комфортне ліжко для сну


Щоб не промахнутися з вибором і зрозуміти, яка модель підходить саме вам, рекомендуємо дотримуватися порад експертів. Фахівці виділяють деякі критерії вибору, дотримуючись яких можна без зусиль підібрати "ту саму" модель з безлічі доступних варіантів.



Матеріал виготовлення ліжка



Основа ліжка найчастіше виконана з натурального дерева, металу або більш доступного матеріалу - ЛДСП. Важливо розуміти, що від матеріалу виробництва ліжка залежать його експлуатаційні якості, довговічність і міцність.



У питаннях надійності по праву лідирує метал, проте ліжка з нього не завжди вписуються в спальний інтер'єр. На п'яти цьому матеріалу наступає натуральне дерево, замикає трійку бюджетний і не такий міцний ЛДСП.



Під час вивчення цін можна помітити таку тенденцію: що дорожче ліжко, то міцніші матеріали його виробництва. Поряд з цим, багато покупців віддають перевагу бюджетним моделям з ЛДСП або ДВП. Причиною тому - їхня доступна ціна при середніх експлуатаційних характеристиках. Незважаючи на доступність, ліжка з цих матеріалів здатні прослужити близько 15 років за умови їх дбайливої експлуатації.



Багато покупців задаються питанням про те, чи впливає матеріал виготовлення ліжка на його зовнішній вигляд. Відповідь однозначна: ні, дизайн меблів не залежить від того, які матеріали використано під час їх виробництва. Стилістичне оформлення ліжка визначається майстерністю виробника. І все ж на думку більшості експертів найбільш елегантно в спальному інтер'єрі виглядають саме класичні дерев'яні ліжка.
Найкращий матеріал виготовлення ліжка: який він?



Прихильники класики наполегливо вибирають моделі в каталозі https://magdek.com.ua/ua/krovati/ з натурального дерева, надаючи перевагу йому перед будь-якими іншими матеріалами. Їхній улюблений вибір - моделі з масиву дуба, червоного дерева та інших цінних порід. Ліжка з деревини, безсумнівно, елегантні і міцні, але їх не можна назвати дуже практичними - за цим критерієм вони поступаються аналогам з металу. Безумовною перевагою багатьох металевих ліжок є оснащення їх підйомним механізмом і вбудованим відділенням для зберігання постільних речей.

Похожие новости